Avantaje pentru tine


Beneficiile directe pe care TU le poti primi, doar colaborand cu noi:

 

1. Costuri mai mici. Reduceti costurile pe termen mediu si lung. Plasele noastre au o perioada lunga de utilizare datorita calitatii superioare a materialelor folosite.

2. Calitate premium “made in Japan”. Avem contracte preferentiale directe, fara intermediari, cu unele dintre cele mai importante companii de profil din lume.

3. Confectionare 100% manuala – fara erori. Plasele sunt importate in forma bruta, neprelucrate. Angajatii nostri croiesc manual plasele exact la dimensiunile de care ai nevoie.

4. Sustineti economia nationala. Excluzand plasele care sunt importate din Japonia, toate celelalte materiale folosite (sforile si franghiile, plutitoarele si alte accesorii) sunt produse in Romania.

5. Protejam mediul inconjurator. Materialele pe care le folosim sunt certificate, nu sunt toxice si nu polueaza in niciun fel mediul. De asemenea, nu comercializam niciun fel de plase de pescuit monofilament, sunt ilegale in Romania.

6. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 100 lei prin Posta Romana si negociabil prin curierat rapid.

7.  Detinem stoc de peste 1000 repere unice iar livrare este rapida. Facem eforturi mari si mentinem un stoc suficient pentru a avea permanent o gama larga de plase pregatite pentru livrare imediata.

… si exemplele pot continua.

 

CERTIFICAT DE GARANTIE * CERTIFICAT DE CALITATE * RETUR IN 14 ZILE

Din punct de vedere economic toate aceste beneficii inseamna o perioada mai mare de utilizare a plaselor noastre si deci venituri mai mari pentru tine.

Alege sa beneficiezi si tu de toate aceste avantaje si contacteza-ne acum!

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by