Ce plase sunt recomandate pentru spatele portilor !?

AFLA CUM SA EVITI REPARATII COSTISITOARE SI PRELUNGESTE PERIOADA DE UTILIZARE A UNUI BAZE SPORTIVE

Administrezi un teren de sport de orice fel (in aer liber, balon presostatic sau acoperite cu structura metalica si prelata PVC) si nu stii cum sa protejezi mai bine zona din spatele portilor ?
Felicitari, ai ajuns in locul potrivit! ROMNETS ofera servicii complete de consultanta, arhitectura, constructie terenuri de sport si amenajare cu echipamente sportive.

plasa fotba

plase sportive

 

 

 

Plasa protectie fotbal, ce alegem ca sa reziste ?

Daca esti administratorul unei baze sportive cu siguranta te-ai confruntat cu aceste provocari, si stim, pot fi deranjante. De aceea consideram ca este important sa faci inca de la inceput alegerea corecta pentru a te bucura pe termen lung de un teren ingrijit si a scapa de problema reparatiilor.
In cei peste 10 ani de activitate am testat diferite tipuri de plase sportive iar in cele ce urmeaza iti vom explica in detaliu care sunt optiunile de protectie si cele mai bune practici de montaj.

 

 

 

 

 

1) Cum se instaleaza corect o plasa de protectie cortina ?

Plasa de protectie cortina se monteaza paralel cu gardul terenului sport, la cel putin 1 m in interior. Pe langa plasa instalata pe gardul perimetral al terenului de fotbal, handbal, este recomandat sa instalezi o a doua plasa de protectie tip “cortina”. Aceasta se comporta ca o “draperie” care preia majoritatea mingilor sutate.

 

plasa de protectie sala sport

plasa protectie sala sport

 

 

 

2) Greutatea specifica a plasei = rezistenta in timp

Pentru aceasta sarcina, obligatoriu este nevoie de o plasa cu o greutate specifica peste medie (impliciti si rezistenta), cel putin 200 grame / m2. O plasa mai usoara nu are capacitatea de a opri mingile care in final vor lovi in prelata de PVC sau in panoul sandwich – lucru de evitat fiindca acestea se vor deteriora.

 

 

 

 

 

3) Cum protejam un balon presostatic sau sisteme de tip TENSIOSTATIC (membrana PVC tensionata pe structura metalica de otel) ?

In aceste situatii rolul plaselor de protectie sport este cel mai evident, fiindca o plasa subtire, usoara, nu poate oferi protectie membranelor. Este nevoie de o plasa groasa si rezistenta pentru a se putea intinde cat mai bine, astfel incat la suturi cu minge sa se deformeze cat mai putin.

 

 

Accesoriile specifice montajului sunt: cablu de otel, intinzatoare, carabiniere, chiei de tachetaj, cleme tip U si altele.

Contacteaza un specialist ROMNETS iar toata consilierea este gratuita !

 

 

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by