De ce sa îți deschizi o afacere cu terenuri de sport?

Îți dorești să devii un antreprenor de succes, însă nu ai găsit până în acest moment soluția potrivită? Ei bine, de acum nu ar trebui să îți mai faci griji, răspunsul pentru o afacere prosperă este chiar aici. Noile începuturi sunt adesea marcate de obstacole sau situații dificile. Totuși, cu puțină perseverență imposibilul poate deveni realitate. Terenurile de sport se numără printre cele mai durabile și avantajoase tipuri de modele de business. Însă, avantajele pe care le prezintă sunt multiple. Printre ele se regăsesc următoarele caracteristici ale terenurilor:

–          Sunt spațioase, ceea ce reprezintă un plus pentru cei care își doresc să practice sporturi diverse. Fie că este vorba de fotbal, volei sau handbal, spațiul avut la dispoziție îți permite să îndeplinești cu succes o gamă diversă de nevoi.

–          Pot fi amplasate atât lângă școli, licee sau cartiere rezidențiale. Așadar, nu va trebui să îți faci griji că nu vei găsi locația ideală pentru derularea activităților.

–          Îți oferă avantajul de a realiza orice fel de modificări îți dorești. Terenurile de sport sunt idei de afaceri fezabile din punct de vedere al elementelor de structură sau design.

–          Cu ajutorul materialelor potrivite, vor rezista cu succes odată cu trecerea timpului. Gazonul sintetic este recunoscut pentru proprietățile excelente pe care le are împotriva uzurii. Nu va trebui să faci, așadar, investiții constante de reparare a diverselor zone din interiorul terenului.

–          Nu va trebui să îți faci griji în ceea ce privește sezonul rece. Poți acoperi terenul de sport cu un balon presostatic, in acest fel sezonul de inchiriere a fi intregul an iar asta inseamna profit pentru antreprenor.

–          Avantajul unui teren multisport este ca te poti adresa mai multor categorii de clienti.

 

Cum te poți diferenția de celelalte alternative de pe piață?

Definitivarea unei afaceri de succes este un proces lung, presărat de detalii complexe. Tocmai de aceea, devine o adevărată provocare, chiar și pentru cei mai îndrăzneți antreprenori. În cazul terenurilor de sport lucrurile se complică și mai mult pentru că sunt implicate numeroase activități. Evaluarea locației, sau alegerea materialelor potrivite pentru procesul de construcție sunt doar câteva dintre exemple. Însă, nu ar trebui să îți faci griji. Există câteva trucuri care te vor ajuta să te diferențiezi de competitori și să îți creezi rapid o reputație pozitivă:

–          Adaugă un strop de originalitate, indiferent de situație. Proiectarea si execuția unui teren de sport implică numeroase aspecte și detalii tehnice. Însă, cine spune că nu poți ieși din tipare? Utilizează în fiecare activitate realizată propriul stil de a face lucrurile. Poți crea un loc definit de relaxare, voie bună și dinamism, ceea ce va impresiona cu siguranță potențialii clienți.

–          Nu poți realiza pe cont propriu toate sarcinile implicate în realizarea terenului de sport, indiferent de cât de mult ți-ai dori. Ai nevoie de ajutor specializat în proiectare și execuție pentru că îți pot simplifica semnificativ munca. Însă, este foarte important să alegi cu grijă persoanele cu care vei colabora. Mizează întotdeauna pe seriozitate și profesionalism atunci când vine vorba de luarea unei decizii. Acordă, de asemenea, atenție deosebită portofoliului profesional pe care îl prezintă firma în cauză.

–          Calitatea este cea mai profitabilă alegere. Așadar, nu te rezuma la opțiuni ieftine sau la îndemâna oricui. Oamenii care vor păși în terenul tău de sport își doresc beneficii multiple, realizate la standarde înalte de siguranță și confort. Evaluează atent opțiunile pe care le ai la dispoziție și alege-le pe cele care impresionează prin caracteristici speciale. La final, investiția își va merita cu siguranță toți banii.

 

Constructie terenuri de sport – Cum te poate ajuta o firmă profesională de proiectare și execuție a terenurilor sportive?

Avantajele pe care ți le poate oferi o firmă specializată în proiectare și construcție a terenurilor de sport sunt numeroase. Câteva dintre ele sunt:

–          Profesioniștii în domeniu îți vor oferi consultanță specializată în ceea ce privește realizarea fiecărei activități. Te vor ajuta, așadar, să analizezi cu atenție caracteristicile aparte ale locației și să alegi modalitatea de construcție potrivită. Îți vor explica pe larg, de asemenea, ce presupune fiecare etapă. În ceea ce privește materialele utilizate gama de opțiuni va fi diversificată și certificată. De la gazon natural sau sintetic până la tartan sub formă de pavele sau turnat.

–          În funcție de alegerea efectuată, un personal calificat în domeniu se va ocupa cu grijă de procesul de montare / instalare gazon sau pavele cauciuc. Astfel, vei putea evita cu succes eventualele erori sau probleme ulterioare iar lucrarea va fi garantata.

–          Îți vor pune la dispoziție echipamente sportive care dau dovadă de precizie și eficacitate. Terenul tău va fi dotat cu alternative moderne, de ultimă generație.

–          Costurile implicate vor fi estimate în mod corect. Nu vei avea parte, așadar, de pierderi inutile sau momente neplăcute.

–          În cazul în care îți dorești să acoperi eficient terenul de sport, vei avea la dispoziție atât balon presostatic, structură metalică, corturi profesionale sau prelate.

–          Fiecare activitate va fi adaptată în funcție de cerințele aparte ale fiecărui caz. Personalizarea este elementul cheie care gravitează în jurul succesului. Firmele care se respectă știu cât de important este un asemenea element, tocmai de aceea îl utilizează constant.

–          Proiectul va fi livrat la data stabilită la începutul colaborării și îți va garanta cu siguranță reușita. Totuși, în cazul în care apar situații urgente sau nereguli, vei fi informat/ă numaidecât cu privire la evoluția terenului.

–          Vei avea parte de comunicare transparentă și înțelegere, indiferent de situație. Indiferent de complexitate, firmele profesionale te vor ajuta să definitivezi terenul de sport perfect. De asemenea, îți vor fi de folos în ceea ce privește procesul de mentenanță.

Constructie teren multisport

Constructie teren de sport

Deci, cat costa un teren de sport (tenis, fotbal, multisport, volei)?

Sunt mai multe caracteristici care influenteaza pretul final iar acesta nu poate fi stabilit in mod corect fara o discutie cu beneficiarul. In urma studiului geologic se determina specificul infrastructurii, apoi tipul de pardoseala sportiva (tartan turnat sau sistem hard sau gazon sintetic), inaltimea gardului perimetral, sisteme de acoperire tip cort, balon sau structura metalica cu membrana PVC, sistem de iluminat si alte aspecte.

Construirea unui teren de sport îți va aduce, așadar, numeroase beneficii din punct de vedere financiar și profesional. Însă, este foarte important să adaugi elemente personalizate și să alegi firma potrivită pentru derularea acțiunilor de execuție. Este recomandat să mizezi pe calitate, funcționalitate și profesionalism, indiferent de situație. Într-un asemenea mod, vei putea ajunge la rezultatul dorit și vei găsi noi oportunități de dezvoltare.

Alege-i pe cei mai buni și afacerea ta va avea cu siguranță de câștigat!

 

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by