Parteneriat Arges-Sport!

 

Argeș-Sport  este cel mai nou și mai serios proiect de jurnalism sportiv online,  fiind gândit și proiectat strict pentru informarea rapidă și corectă a iubitorilor sportului din județul Argeș.

Pe 12 Aprilie 2016 am înființat pagina de Facebook Argeș Sport, după care am dat drumul și la www.arges-sport.ro pe 25 Aprilie.

Fie că sunteți simpatizanți ai unui sport anume, că sunteți practicanți ai unui sport anume, că sunteți părinții sau prietenii unui sportiv anume sau, pur și simplu, un pasionat de presă sportivă, aici veți găsi în fiecare zi cele mai proaspete și mai corecte știri.
Echipa din spatele acestui proiect este una cu mare experiență în jurnalismul sportiv local, redactorii fiind apreciați și respectați de către întreaga familie a sportului argeșean.
Prin urmare, scopul principal este acela de a informa despre realizările sportivilor argeșeni sau care apără culorile cluburilor argeșene.
În paginile noastre veți găsi știri, clasamente, articole sau interviuri din toate sporturile posibile, de la fotbal, baschet, volei sau handbal și până la darts sau oină!
Argeș Sport a avut un corespondent la ediția 2016 a Campionatului European din Franța, o premieră pentru un site cu tematică sportivă din provincie.

Încă de la început am dorit să ne implicăm în viața sportivă a comunității, anul trecut portalul nostru fiind partener media al competitiei de înot în ape deschise, Cupa Budeasa.
La începutul anului 2017, am organizat și prima ediție a Galei Argeș Sport, în care am premiat oficialități locale, directori de cluburi, antrenori și sportivi, pentru rezultatele obținute în 2016.

De asemenea, pe 29 Aprilie am fost parteneri media la Triatlonul INVICTUS Pe Arges in Jos, precum și co-organizator la ediția 2017 a Cupei Budeasa.

Pe 2  Septembrie Argeș Sport alături de alți parteneri și sponsori a organizat prima ediție a Cupei Argeșului la role.
De asemenea, Argeș Sport a fost și partener al unui inedit eveniment fotbalistic, Finala Legendelor, ce a avut loc pe stadionul Nicolae Dobrin, între FC Argeș 1998 și Dinamo 2000, pe 3 septembrie.

Și în viitor dorim să ne implicăm activ în activitatea sportivă, prin parteneriate cu organizatori privați de evenimente sportive: turnee oficiale, demonstrative sau gale.

 

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by