Plase pentru salile de sport ale ASE Bucuresti

Dragi prieteni, am finalizat saptamana trecuta o lucrare complexa, provocatoare dar si frumoasa in acelasi timp.

Despre ce este vorba – in urma cu aproximativ o luna am fost sunati de catre un domn profesor din cadrul ASE Bucuresti pentru a oferi o solutie din plase textile pentru partajarea celor doua sali de sport astfel incat sa se desfasoare mai multe ore simultan. Imediat am raspuns afirmativ invitatiei de a ne intalni (fiind vorba despre o prestigioasa unitate de invatamant) si de a oferi o rezolvare nevoilor dansilor.

PLASE PENTRU TERENURI DE FOTBAL – pentru acest proiect am utilizat exact acelasi tip de plase sportive utilizate si la toate celelalte proiecte de amanejare a terenurilor de sport – fibre de Poliamida sau Polietilena, intotdeauna de inalta rezistenta.

Joi si vineri am instalat in salile de sport ale Academiei de Studii Economice din Bucuresti patru pereti despartitori culisanti din plasa. De ce spun ca a fost o lucrare complexa si provocatoare? Plasele au fost montate pe un sistem de sine cu carabine si scripeti care permite ca plasele sa fie intinse si restranse foarte rapid si elegant, inaltimea de lucru a fost de 7m.

MONTAJ PLASE PENTRU TERENURI DE SPORT – da, a fost o munca grea, am lucrat doua zile pline, cate 13 ore/ zi, am calculat, am taiat, am cusut, am matisat, dar la final satisfactia a fost pe masura.

Va dorim o zi cat mai placuta si va asteptam comenzile 🙂

www.romnets.ro

 

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by