Politica de returnare


Serviciul ‘’14 de zile drept de retur’’ se aplica tuturor persoanelor fizice si juridice care au achizitionat produsele Romnets, cu respectarea regulamentului de mai jos.

Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul achizitionat trebuie sa respecte conditiile de retur descrise.

Cum se face returul:

Consumatorul informeaza Romnets in maxim 14 zile de la achizitie, in scris prin email la adresa comenzi (at) romnets.ro, cu privire la decizia unilaterala de returnare a produsului. Costurile ce revin din transferul banilor si a livrarii bunurilor retur sunt in sarcina consumatorului.

Obligatiile ce revin Romnets
Rambursarea integrala a sumei se face in decurs de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului retur. Un reprezentant al firmei va inspecta bunul si va comunica in scris prin email, sau telefonic, concluziile. Returul este posibil doar daca bunul face parte din categoria produselor eligibile si daca acesta corespunde obligatiilor ce revin consumatorului.

Obligatiile ce revin consumatorului
Nu se accepta retur pentru produsele care prezinta modificari fizice sau cele care au fost comandate la alte dimensiuni decat cele standard. Costurile de transport sunt suportate de consumator. Transportul produsului retur se va face in acelasi mod prin care a fost livrat de Romnets. Produsul inapoiat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, documentele care l-au insotit si factura sau bonul fiscal).

Important!
Politica de retur nu se aplica produselor confectionate la comanda, la alte dimensiuni decat cele standard.

Produse eligibile pentru retur: plase din nailon sau poliamida papusi (baloti), setca la dimensiune standard (45m, 95, lungime), sfoara.

Produse neeligibile pentru retur: furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. (Conform OUG nr. 34/2014, ARTICOLUL 16 – Exceptări de la dreptul de retragere, litera c”)

Conform OUG nr. 34/2014, Politica de returmare se acorda doar persoanelor fizice, un PFA sau o firmă nu sunt consideraţi consumatori în sensul legii.

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by