Despre noi


Ce producem? SOLUTII PROFESIONALE DIN PLASE SI SFORI TEXTILE.

 

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

PASIUNEA ESTE LA ORIGINI – cu aceasta incepe povestea noastra.
Compania Romnets Corporation pune la dispozitie produse si servicii din plase, sfori si structuri de calitate superioara, preturi atragatoare si know-how-ul acumulat inca din anul 2010. Aici este locul cel mai potrivit pentru peste 3.500 de persoane si firme, care au proiecte in toata tara.
Abilitatea intrinseca de a ne adapta ne ajuta sa avem o abordare competitiva si pragmatica in ceea ce intreprindem.

 


Privim intotdeauna cu un ochi spre viitor iar parteneriatele cu unele din cele mai mari companii de profil din lume ne ajuta sa fim cu un pas in fata competitiei si sa iti oferim solutii inovative.

Contribuim la succesul companiilor partenere, oferim clientilor nostri produse si servicii la cel mai inalt standard de calitate, personalizate pe specificul activitatii si pe nevoile individuale.

 

Viziunea noastra este de a fi furnizorul numarul 1 in Romania pentru produsele din plase si sfori. Specialistii nostri colaboreaza indeaproape cu clientii si cu furnizorii pentru a intelege provocarile si pentru a oferi solutii cat mai eficiente.

BUNUL SIMT este o valoare la care tinem mult, iar in fiecare zi ne lasam condusi de ETICA si INTEGRITATE. Suntem SUPER IMPLICATI pentru ca muncim din greu si intotdeauna avem in joben solutii de imbunatatire.De-a lungul anilor am castigat INCREDEREA colaboratorilor pastrand relativ constant nivelul preturilor, totodata imbunatatind calitatea produselor, si extinzand plaja de servicii oferite.

 

DECI, CARE ESTE SECRETUL NOSTRU?
Simplu spus, muncim din greu pentru a depasi asteptarile si a mentine o relatie deschisa si sincera cu partenerii nostri. Stim sa punem mereu calitatea serviciilor noastre pe primul loc.

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by