Despre noi


Ce producem? SOLUTII PROFESIONALE DIN PLASE SI SFORI TEXTILE.

 

PASIUNEA ESTE LA ORIGINI – CU ACEST PRINCIPIU INCEPE POVESTEA NOASTRA

Compania ROMNETS iti pune la dispozitie produse din plasa de calitate superioara, preturi atragatoare si know-how-ul acumulat inca din anul 2000. Aici este locul cel mai potrivit pentru peste 3.500 de oameni ca tine, care au proiecte in toata tara.


MISIUNE – VALORI

Romnets va fi furnizorul numarul 1 in Romania pentru produsele din plase si sfori.

Privim intotdeauna cu un ochi spre viitor iar parteneriatele cu unele din cele mai mari companii de profil din lume ne ajuta sa fim cu un pas in fata competitiei si sa iti oferim solutii inovative.

BUNUL SIMT este o valoare la care tinem mult, iar in fiecare zi ne lasam condusi de ETICA si INTEGRITATE. Suntem SUPER IMPLICATI pentru ca muncim din greu si intotdeauna avem in joben solutii de imbunatatire.

MISIUNEA noastra este aceea de a contribui la succesul companiilor partenere, de a oferi clientilor nostri produse si servicii la cel mai inalt standard de calitate, personalizate pe specificul activitatii si pe nevoile individuale.

DECI, CARE ESTE SECRETUL NOSTRU?

Simplu spus, muncim din greu pentru a depasi asteptarile si a mentine o relatie deschisa si sincera cu partenerii nostri. Stim sa punem mereu calitatea serviciilor noastre pe primul loc.

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by