Testimoniale






Povestile de succes ale partenerilor nostri

TESTIMONIALE CLIENTI:

27 mai 2019, Veronica Palfi – administrator Liceul Teoretic Negreşti Oaş:

“Olimpiada a iesit foarte bine! Plasele oferite de unitatea d-voastra sunt de buna calitate, nu am avut probleme, va multumim, vom colabora si in viitor!”


10 mai 2019, Laura Olteanu – administrator SCOALA „CASA MONTESSORI” Bucuresti:

“Dorim sa va multumim pentru serviciile oferite. Sunteti cu adevarat niste profesionisti. Plasa arata foarte bine , iar montarea este impecabila.

Toate cele bune, Laura.”


28 februarie 2019, Andreea P. , DIRECTOR – CS Chitila, Oras CHITILA:

“Va multumesc pentru seriozitate si promptitudine. Produsul achizitionat este exact ceea ce am discutat si mai ales, de calitate. Cu siguranta va vom recomanda si altor colegi si binenteles vom reveni cu alte comenzi. (…)
Personalul amabil si mereu disponibil sa ofere sfaturi legate de alegerea unui produs de calitate, specific necesitatilor noastre.

Cu drag, Andreea P.”


02 mai 2018, Eli, For God’s Children International:

“Am făcut o comanda la voi anul trecut (plase pentru terenuri de fotbal). A iesit foarte bine mulțumesc!  Aș vrea sa mai fac o comanda.
Multumim pentru colaborare!

Eli”


13 aprilie 2018, Picior Elena, Primaria Dumbrava, jud. Prahova:

Va multumim atat pentru produsele livrate care corespund cerintelor noastre, cat si pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii .
Multumim pentru colaborare!

Responsabil achizitii publice,
Picior Elena”


22 Mai 2017, Doamna Stela, Primaria COROD, jud. Galati:

Produse foarte bune, calitate deosebita, recomandam cu placere!


22 Aprilie 2017, Doamna Lidia B., Sef Birou Administrativ, Zoo Brasov:

Tin sa va multumesc, atat pentru produsul livrat care corespunde cerintelor noastre, cat si pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii. Multumesc pentru colaborare!


2016, scriitor Danut Andronie, LIGA MAIȘTRILOR MILITARI DE MARINĂ, autor carte “Noduri Marinărești”:

ROMNETS este o societate a cărei seriozitate în ceea ce face este demnă de urmat. În afara activității de bază susține și altfel de proiecte cum ar fi sponsorizarea editării cărții Noduri Marinărești, prima lucrare apărută în România care este dedicată exclusiv nodurilor. Mulțumim foarte mult pentru că fără sprijinul Romnets probabil că acestă carte ar fi rămas în faza de proiect.


2016, George Ivascu, Administrator ferma piscicola:

Colaborarea cu echipa Romnets a fost eficienta si productiva. Investitia pe care am facut-o in navoadele pentru recoltarea puietului de crap in diverse stadii de dezvoltare m-au ajutat sa imi extind capacitatile si sa cresc profitul.

Va multumim pentru increderea acordata.

Va ajutam?
Buna ziua, doriti informatii suplimentare?
Powered by